4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Koen Wauters kan niet anders: “dat krijg ik niet over mijn hart”

Foto: VTM

Maandag start Clouseau aan een reeks van 4 concerten in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Twee dagen op rij staat de groep er twee keer per dag met uitverkochte concerten.

En het mag wat meer zijn… Ondanks de beperkte gage die de groep krijgt, heeft Koen Wauters beslist om toch met de volledige groep te gaan optreden.

“We gaan met de volledige band optreden, absoluut. Het is nu zo’n beetje de gewoonte dat iedereen in een kleine bezetting akoestisch gaat optreden. Want er is niet veel volk, dus de productiebudgetten zijn ook niet heel erg hoog”, vertelde de zanger zaterdagochtend bij Siska Schoeters op Radio 2.

Om zelf wat meer over te houden, had Koen Wauters ook kunnen beslissen om enkele muzikanten thuis te laten, maar dat vond hij absoluut not done. “Wij stonden op het punt om op tournee te vertrekken met heel onze band, maar dan nu tegen meer dan de helft van die gasten moeten zeggen ‘sorry, we gaan optreden zonder u’, dat krijg ik niet over mijn hart. Kris ook niet trouwens, we gaan dus gewoon met de hele band.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today