14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Mathias Sercu en Geena Lisa samen op tournee

© Plus Producties

Mathias Sercu, die in maart 2009 de derde editie van het populaire televisieprogramma ‘Steracteur Sterartiest’ wist te winnen, trekt weldra Vlaanderen rond met een nieuwe tournee. Hij riep er ook de hulp van Geena Lisa voor in. Samen zullen ze Vlaamse culthelden Will Ferdy en Jo Leemans eren tijdens hun nieuwe show ‘Que Sera Christine’.

Ze beleefden hun successen in de zelfde periode. Een periode waarin de wereld enorm veranderde en er steeds meer mogelijk werd. Terwijl Will (90) met zijn Nederlandstalige liedjes Vlaanderen doorkruiste stond Jo (90) ook op internationale podia. Will schreef zelf liedjes, Jo zong voornamelijk Nederlandstalige versies van internationale hits, wat een populaire trend was in die tijd.

Zang en herinneringen

Mathias Sercu, acteur en zanger, zingt de liedjes van Will Ferdy. Geena Lisa, presentatrice en zangeres, zingt de liedjes van Jo Leemans. Tussen de liedjes door vertellen ze over vroeger, over de tijd waarin Jo en Will hun hoogtijdagen beleefden. Que Sera Christine is een vlot liedjesprogramma dat het publiek aan de hand van liedjes en verhalen meeneemt naar de tijd van toen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today