9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Natassia, partner van Wout Bru: “Zij staken een mes in mijn rug”

Foto: VIER

3 jaar geleden werd Natassia Van Kerkvoorde voor de allereerste keer mama van een dochter Aimée. Nadien kwam ook nog dochter Beau erbij. Het leven met 2 kinderen is behoorlijk hectisch en er zijn toch een aantal dingen die Natassia misschien wat had onderschat aan het mama zijn.

“Soms durft de oudste al eens een stoute reactie te geven en dan denk ik: ligt dit nu aan mij? Ik ben constant over hen aan het nadenken. Dat zal duren tot ik er niet meer ben en is mentaal uitdagend. Voor ik kinderen had, was ik gefocust op de groei van mijn schoonheidssalon. Het draaide meer rond mij. Nu zijn zij mijn absolute prioriteit”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Nu heeft de verloofde van Wout Bru haar leven op de rails en heeft ze familie en vrienden op wie ze kan terugvallen als dat nodig is. Maar dat is niet altijd zo geweest.

“Er zijn wel meerdere vriendinnen die een mes in mijn rug hebben gestoken. Komt dat door jaloezie of misschien omdat ik te rechtuit ben? Geen idee. Er is veel te veel gebeurd – ik wil het er liever niet over hebben – waardoor ik een muur optrek.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today