13 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 september 2020
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 september 2020

Nieuwe carrière voor Nathalie Meskens?

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Ze kroop al in vele gedaantes, maar nog niet in die van een wc-madam. Voor alles is echter een eerste keer, getuigt Nathalie Meskens, in de zesde aflevering van Tegen de Sterren Op op donderdag 8 maart 2018. Cathérine Moerkerke (Clara Cleymans) verkent als journaliste werelden die ons allemaal boeien en nieuwsgierig maken, zo ook de wereld van de wc-madammen.

Als je vindt dat twee Boxy’s samen chaos zijn, wacht dan tot je er vier tegelijkertijd te zien krijgt… Louis Talpe en Guga Baùl halen hun beste West-Vlaams boven om de culinairste tweeling van ons land op de rooster te leggen. Geen probleem als je niet meer weet wie wie is, het levert in elk geval een hilarisch interview op.

Nadat Karen Damen haar gsm-nummer op Facebook gooide zodat de fans van haar nieuwe album haar persoonlijk konden bellen, wagen nog een hele hoop andere BV’s zich eraan. Annelien Coorevits (Clara Cleymans) wil te weten komen wat iedereen van de nieuwe Temptation Island vindt, Lieven Van Gils (Jonas Van Geel) richt zelf een spervuur van vragen tot zijn beller, Marc Coucke (Jonas Van Geel) luistert graag naar suggesties van voetbalsupporters, Koningin Mathilde (Nathalie Meskens) probeert vooral uit te dokteren hoe het telefoontoestel werkt en Laura Tesoro (Clara Cleymans) krijgt bezorgde fans aan de lijn, na haar bebloede Boxing Stars-foto’s.

In Blind Getrouwd aast Tine Embrechts als een hete Sybille Vanweehaeghe op de bedperikelen van de koppels. Na de huwelijksreis krijgt ze de deelnemers nog eens over de vloer en ze is erg benieuwd of er ondertussen al fysieke handelingen gebeurd zijn.

Tegen De Sterren Op, donderdag 8 maart 2018 om 20u35 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today