17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 22 september 2020
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 22 september 2020

Tweede seizoen Connie & Clyde op Vitaya!

Connie en Clyde
© Medialaan/Vitaya

Vitaya heeft zijn jaarstart niet gemist. De zender zet meer dan ooit in op Vlaamse fictie: zo werden er de afgelopen maanden reeksen als Clan en Code 37 uitgezonden. Dat werd gesmaakt door de kijkers en daarom zal vanaf 20 maart 2018 ook het tweede seizoen van Connie & Clyde bij Vitaya lopen.

Het eerste seizoen van de reeks werd uitgezonden bij VTM en is vanaf vandaag, woensdag 7 maart 2018, volledig te herbekijken op vtm.be. De Vitaya-kijkers zien vanaf 20 maart elke dinsdagavond om 20u35 Eva Van der Gucht, Axel Daeseleire, Tom Audenaert, Nathalie Meskens, Ben Segers, Stefaan Degand en Luk Wyns aan het werk in de lichtvoetige dramareeks.

Zal Connie ooit nog in de liefde geloven?

‘Niet geschoten is altijd mis’, dat is de lijfspreuk van koppelaarster Connie Coninx, die het allesbehalve normale relatiebureau Connie & Clyde leidt. Nadat Connie op het einde van het eerste seizoen ontdekt dat haar man Hans niets anders doet dan haar bedriegen, besluit ze als single door het leven te gaan. Maar als matchmaker én boegbeeld van Connie & Clyde is het niet makkelijk om als vrijgezel anderen te koppelen, dus weigert ze aanvankelijk terug te keren naar haar relatiebureau. Zal het haar lukken om terug in de liefde te geloven en haar werk als koppelaarster terug op te nemen?

In de tussentijd vervangt consulente Peggy haar en probeert ze samen met Pol, Vincent en Pascal Connie & Clyde draaiende te houden, maar ze krijgen meteen een moeilijke zaak voorgeschoteld. Kunnen ze de klanten met een match naar huis te sturen of hebben ze de koppelkunsten van Connie nodig? Pol heeft in het eerste seizoen zijn relatie met Lieven openbaar gemaakt en plant nu een feestje om zijn coming out te vieren. Vincents droom om een eigen film te maken lijkt uit te komen wanneer een producer interesse toont in zijn scenario.

Vaste cast is terug!

De hoofdcast van Connie & Clyde bestaat uit een reeks mooie namen. Eva Van der Gucht neemt de rol van matchmaker Connie én zaakvoerster van relatiebureau Connie & Clyde voor haar rekening. Bij scheve schaats-rijder Hans, vertolkt door Axel Daeseleire, vond ze de liefde van haar leven, althans dat dacht ze toch.

Tom Audenaert speelt Pol, de huispsycholoog en Nathalie Meskens is de bescheiden consulente Peggy, die in dit tweede seizoen meer dan ooit haar mannetje moet staan. Ben Segers staat als cameraman Vincent in voor het maken van foto’s en video’s van Connie’s klanten, terwijl Stefaan Degand als Pascal de ‘sherlock’ van dienst neerzet en klanten doorlicht.

Luk Wyns is te zien als Hugo, Connie’s kleurrijke hippievader. Ook Bert Huysentruyt (als Pols lief Lieven), Karlijn Sileghem (als relatietherapeut Patricia) en Tine Embrechts (als agente Els) keren terug.

Straffe castacteurs

Ook in het tweede seizoen krijgt het relatiebureau van Connie heel wat klanten over de vloer, gespeeld door straffe gastacteurs. Zo zijn onder andere Lucas Van den Eynde, Filip Peeters, Clara Cleymans, Wim Willaert, Lynn Van Royen, Jeroen Van Dyck, Tania Van der Sanden, Michael Pas, Liesa Naert, … te zien in de reeks.

Connie & Clyde 2, vanaf 20 maart 2018 elke dinsdagavond om 20u35 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today