4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Win het album Ketnet Musical Team U.P.! ( Afgelopen )

ketnet musical
© PIAS

Afgelopen zaterdag ging de nieuwe musical van Ketnet en Studio 100, Ketnet Musical: Team U.P.!, in première.  Voor wie helemaal weg is van de vrolijke deuntjes uit de musical, hebben we goed nieuws: we geven een aantal exemplaren van het gelijknamige album weg! 

Na het succes van Kadanza, Kadanza Together & Unidamu, die samen goed waren voor meer dan 20. 000 verkochte CD’s, zijn Ketnet & Studio 100 terug met een gloednieuwe Ketnet Musical: Team U.P.!

De musical is ook dit jaar dynamisch, vol met jong talent, spectaculaire dansmoves en een mix van tophits, ook nu weer in een leuk verhaal gegoten. Buiten de straffe jongerencast, mogen dit jaar de ervaren musicalactrice Goele De Raedt en Ketnet-wrapper Sander Gillis de hoofdrollen op zich nemen. Eerder deze maand mochten we al een voorsmaakje zien en horen op het gala van de gouden K’s van Ketnet.

Win het album Ketnet Musical: Team U.P.!

Het album van de musical kwam net voor de première in de winkel te liggen. Wij geven met veel plezier 3 exemplaren van het castalbum weg! Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: in welk jaar sloegen Ketnet en Studio 100 voor het eerst de handen in elkaar en wat was de titel van die musical.
  • Vergeet je adres niet te vermelden!

De wedstrijd loopt tot en met 21 maart.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today