11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Sandrine André: “We lopen elkaars deur niet plat”

Foto: DPG Media

Als je tien jaar op dezelfde set van een reeks staat, dan is het niet zo verwonderlijk dat je een goede band opbouwt met je collega’s. Soms ontstaan er zelfs hechte vriendschappen. Al probeert Sandrine André dat toch gescheiden te houden.

“Ik hou werk en privé liefst zoveel mogelijk gescheiden. Maar dat heeft met mijn karakter te maken. Mijn vrienden zoek ik dus vooral buiten mijn job. Nu speel ik al tien jaar Veronique, maar doorgaans rol ik van de ene rol in de andere. Als je collega’s dan ook nog eens je enige vrienden zijn, valt het afscheid dubbel zo zwaar”, klinkt het in Primo.

Al kan Sandrine ook niet ontkennen dat er toch één collega is waar het toch tot een echte vriendschap is gekomen.

“Na al die jaren kun je er niet om heen dat Kürt Rogiers en ik een ontzettend goede band hebben. Maar het is niet zo dat we na de werkuren elkaars deur platlopen. We wonen ook ver van elkaar. Maar dat neemt niet weg dat we op en naast de set veel persoonlijke gesprekken hebben met elkaar.”

De scènes die Sandrine moet spelen bij ‘Familie’ zijn soms behoorlijk pittig. En dan is het goed dat ze af en toe een uitlaatklep heeft naast de set. Die vindt ze in het dansen. “Maar door corona dans ik wel veel minder. Het onvoldoende trainen tijdens de lockdown heeft de conditie van mijn lichaam geen deugd gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today