12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Spice Girls maken come-back in Tegen De Sterren Op

Tegen De Sterren Op
© Medialaan/VTM

De Spice Girls zijn terug van weggeweest en gaan op tournee! Eerste stop? België natuurlijk. Op donderdag 22 februari kruipen àlle vijf Tegen de Sterren Op-actrices in de huid van één van de zangeressen en het is meteen merkwaardig hoe goed ze overeenkomen met hun alter ego.

Nathalie, nooit op haar mondje gevallen, leeft zich uit als de arrogante Posh Spice, Victoria. Ella en haar benen zetten een sensuele Ginger Spice Geri neer. Clara is aandoenlijk als Baby Spice Emma en Tine is de extravagante Scary Spice, Mel B. Ilse tot slot, speelt Sporty Spice Mel C. De nineties terug op het podium, in de vierde aflevering van Tegen de Sterren Op!

Karen Damen (Nathalie Meskens) maakt een plaat, en dat zal Vlaanderen geweten hebben. Ze houdt niet alleen een lanceringsconcert in de Lotto Arena, maar krijgt ook een docureeks in aanloop naar het optreden. Voor Tegen de Sterren Op dus de perfecte aanleiding om het album nu al te verheffen tot een iconisch exemplaar. Vrienden en muziekexperten Gert Verhulst (Guga Baúl) en Jean Blaute (Chris Van Espen) vertellen waarom dat zo is.

Rik Torfs meets Rik Torfs

Wat lachen met een professor en ex-rector… Guga Baúl kan dat, met een spetterende imitatie dan nog. In een tête-à-tête met de echte hoogleraar Kerkelijk Recht, Rik Torfs, wordt het een heerlijk taalgevecht tussen de twee kleppers.

Louis Talpe introduceert alweer een nieuw typetje. Dit keer moet Amerika-correspondent Björn Soenens het ontgelden. Hij neemt de kijker mee naar New York en toont hoe hij er woont en werkt. Al lijkt Greet De Keyser (Walter Baele) over iets meer middelen te beschikken dan Björn.

Ook Ben Weyts, zelf al eens te gast bij Tegen de Sterren Op, wordt van een spiegelbeeld voorzien wanneer Jonas Van Thielen voor het eerst in zijn huid kruipt. Er gaan immers stemmen op om de boetes voor middenvakrijders te verdubbelen. Maar de Vlaamse minister van Mobiliteit heeft daar een veel betere oplossing voor.

Op Temptation Island ging Megan (Ilse De Koe) als eerste voor de bijl. Nadat ze op het eerste kampvuur zag hoe haar Kevin (Jonas Van Thielen) haar naïef en dom noemde en er lustig op los flirtte, nam ze wraak met verleider Joshua. Een preview van de volgende aflevering mag uiteraard niet ontbreken en dus ziet de kijker nù al enkele reacties in de hut.

Tegen De Sterren Op, donderdag 22 februari 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today