22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Werner De Smedt: Ik werd rap verliefd en heb veel vriendinnen gehad”

Foto: VTM

Het is je opleiding na het middelbaar die heel vaak bepaalt wat je voor de rest van je leven gaat doen. Werner De Smedt volgde een acteursopleiding en dat heeft voor hem veel veranderd.

“Daar wordt je geleerd affectie te tonen, terwijl ik op dat vlak heel geremd was. In het begin waren dat grote stappen, maar het heeft me ook privé geholpen om me los te maken van mijn opvoeding”, klinkt het in Dag Allemaal.

Werner heeft met zijn vrouw Julie één zoon van hen samen, Roman. Die is nu 11. Het koppel was al wat ouder toen hij werd geboren en financieel stonden ze er ook goed voor, om aan kinderen te kunnen beginnen. Werner besloot speciaal thuis te blijven om voor Roman te zorgen. Tot grote opluchting van Julie.

“Ik begrijp dat dat een luxe is. Maar met al die verhalen over crèches die een mens nu hoort… je mag er niet aan denken dat jouw kind zoiets meemaakt.”

Werner heeft heel veel geluk gehad dat hij Julie tegenkwam in zijn leven. Werner zat in een leven van drank en drugs en heeft zowat alles geprobeerd. “Ik moet toegeven dat ik in die tijd rap verliefd werd en er zijn nogal was vriendinnen gepasseerd. Maar bij Julie was het toch anders. Ik heb de enorme chance gehad dat zij voor mij viel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today