16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022

Winnie en Jonah (‘Blind Getrouwd’): “Het heeft ons doen nadenken”

Winnie en Jonah (‘Blind Getrouwd’): “Het heeft ons doen nadenken”

Foto: VTM

Trouwe fans van ‘Blind Getrouwd’ kennen Winnie en Jonah zeker nog. Zij namen deel aan het vijfde seizoen van het programma en zijn in september 3 jaar getrouwd. Ze verbouwden samen een huis en zijn nu klaar voor de volgende stap in hun relatie. Het koppel is zwanger en verwachten in september hun allereerste kindje.

Winnie en Jonah zorgen daarmee voor de zevende ‘Blind Getrouwd’-baby. “Ik ben nu zeventien werken zwanger en alles verloopt goed. Ik merk dat ik wel sneller moe ben dan anders, maar van rare ‘goestingskes’ heb ik geen last. Ik ben wel heel lang misselijk geweest. Maar sinds een paar weken gaat het beter”, zegt een gelukkige Winnie in Story.

Winnie en Jonah hadden besloten om voor kinderen te gaan, maar toch kwam de zwangerschap sneller dan verwacht. “We hadden net zware verbouwingen achter de rug en zouden nog eventjes genieten met ons tweetjes. Maar de ziekte van mijn vader heeft ons doen nadenken. Waarom nog langer wachten. We hebben hem het nieuws nog net kunnen vertellen, maar kort daarna is hij gestorven. “

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today