6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Grootste Halloweenfeest komt naar Antwerpen!

Coco Loco

Geïnspireerd op het Mexicaanse ‘Dia de los Muertos’ (dag van de doden,) ben je op woensdag 31 oktober van harte welkom in de Antwerpse Waagnatie voor de eerste editie van Cocô Locô, Festival of the Dead.

Dit wordt het grootste, meest magische Halloween-festival van België. Een entertainmentbeleving, want wie komt, wordt ondergedompeld in een avond vol verbazingwekkende acrobaten, circusartiesten, trapeze-acts, hippe dj’s en verbluffende live acts. Als twintiger, dertiger of veertiger ben je welkom op onze casual chique party. De batterij van je smartphone gaat razendsnel slinken door de filmpjes, vlogs en Instagram Stories die je kan maken en delen op ons feest. Omschrijf Cocô Locô gerust als de Cirque du Soleil van Halloween. Naast de bekende influencers Celine Van Ouytsel, Jill De Greef en Lotte Feyen, strikten we nog bekende namen en live acts voor ons festival. Kom in stijlvolle kledij en samen met het gereputeerde maquillage bedrijf Browse & Beyond, zorgen wij voor een aangepaste, scary gezichtskleuring”, zeggen Hap Group-organisatoren Bjorn Swennen en Jelte Lambaerts.

Sociale media

De komende 6 weken zet het Cocô Locô festival voluit in op de sociale media: “De Cocô Locô-doelgroep is vergroeid met z’n smartphone en scrolt voortdurend op Instagram, Facebook en YouTube. Daarom hebben we ook influencers Celine Van Ouytsel, Jill De Greef en Lotte Feyen als festivalambassadrices. Naast hun aanwezigheid op het festival, delen ze ook hun voorbereidingen met hun volgers aan de hand van spraakmakende filmpjes en foto’s. En binnenkort zal je merken dat ook Bekend Vlaanderen zich klaarmaakt voor het Cocô Locô festival”, zegt Bjorn Swennen.

Tickets voor het Cocô Locô festival bestel je nu op www.cocoloco-festival.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today