Jani op zoek naar het geknipte lief voor Koen!

0
Matchmakers
© VIER

Koen Hardy is een 34-jarige bankbediende uit Kessel-Lo. Hij heeft een hele lange relatie achter de rug met zijn eerste echte lief uit het middelbaar waar hij maar liefst 17 jaar mee samen was. Nu is hij al meer dan een jaar single. Zijn vrienden-collega’s van de bank vonden dat het tijd werd om daar iets aan te doen en smeden een complot met Jani.

Enkele jaren geleden vermagerde Koen meer dan 50 kg, maar zijn eetgewoontes laten toch te wensen over. Pizza’s en hamburgers gaan er nog vlot in. Daarom neemt zijn vriendin Hilde hem mee naar een kookcursus waar hij de immer goedgezinde Evelyn ‘toevallig’ leert kennen. Als Hilde even later in haar vinger snijdt en zogezegd naar de dokter vertrekt, is Koen helemaal alleen met zijn date.

Koen is copywriter bij de bank. Hij maakt scenario’s voor online video’s en als het enigszins kan, schrijf hij zichzelf in de hoofdrol. Die acteerambitie was het perfecte excuus om Koen te verleiden naar een casting voor een spotje voor de nationale televisie. Samen met zijn date Kathleen –die ook toevallig op de casting is- speelt hij de bekende scène uit de Titanic na. Tot kussens toe …

In zijn vrije tijd is Koen een DJ. Althans, dat zou hij graag worden. Vrienden Jos en Bart nemen Koen mee naar een volledig door ons verzonnen ‘muziekonderzoek’. Daar beleeft hij een bijzondere tijd met Lies. Wie Koen meeneemt op reis, dat zie je in Matchmakers!

Matchmakers, dinsag 24 april 2018 om 20u35 op VIER.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here