Wat hebben Celine Dion en Nick Beernaert gemeen?

Nick Beernaert
© PK Productions

Met de release van zijn nieuwste single ‘Verslingerd aan jou’ wordt het imago van N!CK als veelzijdige, enthousiaste en straffe zanger nog maar eens bevestigd! Voor z’n nieuwe single werkte Beernaert samen met de Canadese producer Dominique Messier; ooit drummer bij Celine Dion.

N!CK is niet aan zijn proefstuk toe. Hij kruipt moeiteloos in de rol van Bono in de Belgische U2-tribute band U2be – The Belgian U2 Experience en gaat als frontman bij de livebands F-RENT en A Glass Full Of Crazyness geen enkel genre uit de weg. Ook in het Nederlandstalige genre weet hij met volledige overgave en aanstekelijk enthousiasme zijn publiek te entertainen!

In ‘Verslingerd aan jou’ geeft Nick de juiste toon en tempo aan deze zwoel klinkende muziek. Vanaf de eerste noten, de eerste maten voel je de fijne vibes.

De realisatie van ‘Verslingerd aan jou’ en andere toekomstige songs zijn tot stand gekomen door een heel divers ‘N!CK-team’. Nick werkt samen met de Canadese producent Dominique Messier en een Belgische coproducent.

N!CK wil aantonen dat de Nederlandse taal in een sterk, dansbaar en swingend lied ook helemaal tot zijn recht kan komen, ook in het buitenland. ‘Verslingerd aan jou’ is slechts het begin van wat N!CK in het Nederlands nog in de aanbieding heeft.

advertentie