Bart Kaëll en Luc Appermont gaan duet zingen

0
Luc Appermont - Bart Kaell
© Christof Desmedt

Meer dan 30 jaar al vormen Bart Kaëll en Luc Appermont een liefdeskoppel.  Voor hun nieuwe theatertour duikt het duo samen de studio in om een duet op te nemen.  Dat verklapte Luc Appermont in Plage Préférée bij Kim Debrie.

Na de zomer trekken Bart Kaëll en Luc Appermond samen door Vlaanderen met de theatertour ‘Luc en Bart – Intiem’.  Het is de bedoeling dat ze tijdens de show ook samen een duet zullen zingen.

Luc Appermont en zingen? Hij deed het in het verleden slechts een aantal keer. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van Bart die hem met raad en daad bijstaat in de opnamestudio.  “Bart coacht mij achter de microfoon en geeft aanwijzigen. Het is een zeer goede leermeester; al zou hij gerust wat minder streng mogen zijn,” zegt Luc Appermont.

‘Luc en Bart – Intiem’ zal een verzameling zijn van verhalen over hun leven in de spotlights maar ook daarbuiten.  De tour zal doorspekt worden met bekende en minder bekende liedjes. “Ik ben grote fan van de shows van Toon Hermans en Wim Sonneveld. Die sfeer willen we oproepen” legt Luc uit.

De première staat gepland voor 22 september, daarna trekken ze door heel Vlaanderen.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here