9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Beleef Het Schlagerfestival anders met Willy Sommers, Sam Gooris, De Romeo’s of Ingeborg

Het Schlagerfestival

Het Schlagerfestival zit in de laatste rechte lijn naar haar 13de editie.  “Het Schlagerfestival trakteert, omdat we dankbaar zijn voor 13 mooie edities en ons trouw publiek. De komende weken kan je meespelen via de vernieuwde website van het festival, om unieke momenten te beleven met Ingeborg, Willy Sommers, De Romeo’s of Sam Gooris. Wie tickets heeft gekocht of wie nog van plan is om de laatste kaartjes te kopen, kan meespelen. Alle info vind je op www.hetschlagerfestival.be”, klinkt het bij organisatoren Medialaan en PSE.

Stel je voor dat Willy Sommers voor jou iemand in de bloemetjes zet, of Ingeborg je persoonlijk ontvangt in haar centrum ‘De evolutie’, toelichting geeft bij Yoga, bewustzijn en dankbaarheid tijdens een exclusieve sessie. Of wat zou jij ervan vinden om een unieke avond te beleven met Sam Gooris, of De Romeo’s maar dan wel op een aparte manier? Met deze unieke belevenissen trakteert Het Schlagerfestival 2018.

“Uit dankbaarheid en dankzij onze artiesten, kunnen wij onze Schlagerfestival-fans al een unieke beleving geven voor de start van ons festival. Wie tickets kocht voor het festival of wie de komende weken nog van plan is om de laatste kaartjes te kopen, maakt kans om één van de unieke ervaringen te winnen. Alle info over de wedstrijd vind je op onze vernieuwde website, www.hetschlagerfestival.be/trakteert. Nog voor de start van de 13de editie van Het Schlagerfestival, maak je kans op een unieke beleving. Zeker meedoen!”, zegt Flor Boey namens medeorganisator PSE Belgium.

Voor tickets en info over Het Schlagerfestival, surf naar www.hetschlagerfestival.be of bel 070 345 345 voor telefonische reservaties.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today