Lieve en Aljosja (Blind Getrouwd) gaan samenwonen

Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

Lieve en Aljosja uit Blind Getrouwd zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie.  “Ik ben bij Lieve gaan wonen”, laat Aljosja weten. “Gent verlaten was een kleine toegeving van mijn kant. Maar Lieve is opgegroeid in Brugge en heeft er een emotionele band mee. een logische keuze, dus.”

Het koppel besloot na de laatste uitzending van Blind Getrouwd om samen te blijven, maar wel elk apart te blijven wonen. Nu ruilen ze die latrelatie in om te gaan samenwonen.  Daarmee neemt het koppel de laatste twijfels weg: “Als mensen ons aanspraken, vroegen ze niet hoe het met ons ging, maar of we nog samen waren. Op de Sinksenfoor in Antwerpen werden zelfs stiekem foto’s van ons gemaakt. het verbaasde sommige mensen blijkbaar om ons nog samen te zien. Vandaar dat we dit nieuws nu delen, om duidelijk te maken dat al die twijfels niet meer nodig zijn.”

Het laatste seizoen van Blind Getrouwd was het meest succesvolle ooit want het leverde drie koppels op.  Uiteindelijk besloten Tim en Esther een tijdje geleden alsnog om de scheiding aan te vragen.

advertentie