Patrick Onzia wordt papa op zijn 50ste

0
Patrick Onzia
© Christof Desmedt

Zanger en acteur Patrick Onzia viert dit najaar zijn 50ste verjaardag.  Het mooiste kado zal dit jaar ongetwijfeld komen van zijn 22 jaar jongere vriendin Aagje.  Zij is zwanger van een zoontje.  

Patrick Onzia heeft uit een eerdere relatie twee zonen: Stijn en Sander.  En nu verwacht hij met Aagje, waarmee de zanger al een zestal jaar samen is, een nieuwe baby.  “Toen ik zo’n vijf jaar geleden voor Aagje viel, zei ze meteen dat ze nog een kinderwens had”, vertelt de zanger. “Logisch, ze was toen nog maar 23. Ik zag het idee om nog eens papa te worden helemaal zitten. Mijn enige voorwaarde was: ‘Zolang het maar voor mijn 50ste gebeurt’. Dat zal niet lukken, want als de baby in november wordt geboren zal ik twee maanden ‘overtijd’ zijn. Maar daar kan ik wel mee leven”, lacht hij.

Onzia organiseert op 22 september een jubileumconcert voor zijn 50ste verjaardag én zijn 30-jarige carrière. Bevriende collega’s zoals Udo, Sandrine, Sven De Ridder en Dirk Van Vooren zullen met hem optreden in Theater Elckerlyc in Antwerpen. In juli en augustus staat Patrick Onzia ook op de planken in de revue ‘D.I.S.C.O.’ in Het Witte Paard in Blankenberge.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here