Wendy Van Wanten op première Flashdance met al haar kinderen!

Wendy Van Wanten en haar gezin
Wendy Van Wanten haar gezin - © Christof Desmedt

Het was een stralende Wendy Van Wanten die dinsdagavond de roze loper op wandelde in het Casino Kursaal van Oostende.  Niet zonder reden, want voor het eerst sinds lang verscheen Wendy nog eens met al haar kinderen in het openbaar; ook met Dylan dus. 

Wendy Van Wanten werd tijdens de première van Flashdance omringd door al haar kinderen: Estelle, Clément en ook Dylan; de ‘verloren’ zoon waar Wendy een tijdlang geen contact mee had.  Dat hij erbij was, deed Wendy veel deugd.  “Het contact tussen Dylan en mij was een tijdje minder, maar het leven zit nu eenmaal vol ups and downs. Nu is alles weer koek en ei,” liet Wendy optekenen.

Ook de kinderen van Dylan – Wendy’s kleinkinderen dus – waren erbij. Anna-Lucia en Monalisa waren zichtbaar onder de indruk van zoveel persaandacht.  Wendy’s partner in crime, Franske, was er dinsdagavond niet bij maar volgens Wendy heeft dat geen reden: “Hij zit gewoon thuis. Ik wilde graag eens op uitstap met mijn kinderen en kleinkinderen. Ik geniet er volop van.”

advertentie