Wendy Van Wanten: ‘We gaan door een moeilijke periode’

Wendy Van Wanten
© Christof Desmedt

‘Wendy en Frans geen koppel meer’.  Het nieuws kwam bij veel mensen aan als een donderslag bij heldere hemel.  Frans en Wendy Van Wanten zouden al drie weken uit elkaar zijn.  “We gaan door een moeilijke periode.  De breuk is minstens tijdelijk.” lazen we gisterenavond op de website van de zangeres.

Nadat Frans woensdagochtend het nieuws over de breuk met zijn ‘keppetje’ bekend maakte, waren noch hij noch Wendy bereikbaar voor enig commentaar.  Gisterenavond postte Wendy dan toch een zorgvuldig opgestelde boodschap op haar website. 

“Er niets over te hoeven zeggen en eerst de tijd een beetje zijn verzachtende werk te laten doen, zou eigenlijk ideaal zijn … maar volledig verstoppen wat niet verstopt kan blijven is evenmin een optie.

Er zijn zoveel emoties en gevoeligheden die erover praten lastig maken en hoewel we beseffen dat zulks over een aantal maanden misschien minder moeilijk wordt, zijn we daar op vandaag niet aan toe.

Zelfs de introductie tot wat we willen zeggen gaat al bijna niet, maar Frans en ik gaan voor het ogenblik door een moeilijke tijd … we hebben besloten om minstens tijdelijk uit mekaar te gaan en mekaar wederzijds de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen.

We beseffen ook wel dat met een korte mededeling van deze feiten, het risico op een kwalijke geruchtenmolen niet onbestaande is en we houden op dat vlak een beetje ons verdrietige hart vast, maar hopen vooralsnog te mogen rekenen op begrip dat we, zoals gezegd, voor het moment onze energie beter moeten gebruiken dan publiekelijk over omstandigheden in detail uit te weiden.

Geen vragen stellen en een beetje geduld hebben, zou ons zeer veel helpen… Veel dankbaarheid bij voorbaat daarvoor, niet alleen van onszelf maar ook van de kinderen.”

Entertainment Today heeft ervoor gekozen om – omwille van onze goede relatie met Wendy en Frans – beiden de tijd te laten om de minstens tijdelijke breuk te verwerken.  We wensen hen beiden veel sterkte toe.

advertentie