10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 maart 2024

3de Christmas Show niet meer in Lotto Arena

Ook volgend jaar is er een nieuwe ‘The Christmas Show’. Voor deze derde editie trekt het gezelligste en leukste eindejaarsspektakel op zondag 20 december naar de Antwerpse Stadsschouwburg.

“We creëerden inmiddels een nieuwe traditie rond de feestdagen en in de warme, roodfluwelen zitjes van de schouwburg komt deze voorstelling helemaal tot zijn recht. Het publiek zit lekker dichtbij en kan in optimale omstandigheden genieten van het mooiste kerstfeest, dat je viert samen met je vrienden en familie. ‘The Christmas Show’ wordt niet kleiner, integendeel. We blijven inzetten op verrassende combinaties van populaire- en musicalartiesten, leuke acts, het showballet, de liveband en een pak verrassingen die allemaal verbonden zijn aan Kerstmis. We zijn met onze Christmas Show hét aanvullende alternatief voor wie de kerstmarkt of een bezoek aan de feeëriek verlichte Antwerpse binnenstad wil combineren met een unieke, gevarieerde kerstshow. Binnenkort maken we de eerste namen bekend van de line-up, maar wie wil kan nu al tickets kopen”, klinkt het bij theaterproducent Deep Bridge.

De 3de editie van The Christmas Show vindt plaats op zondag 20 december 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets bestel je op www.deepbridge.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today