Andre Hazes brengt leuke kerstsingle uit

Vanavond André Hazes te zien in De Slimste Mens Ter Wereld op VIER. Wij achten de kans klein dat de Nederlandse zanger Lieven Scheire of Jelle Vossen naar huis zal spelen. Waar wij wél zeker van zijn is dat André Hazes dit jaar voor de gezelligste kerstsingle zorgt!

Met voorsprong is ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’ van André Hazes het gezelligste kerstnummer van 2019! De single is de sfeervolle opener van het album ‘Kerst Met André Hazes’, dat nu al scoort in de Ultratop.

2019 was in Vlaanderen hét jaar van André Hazes. Zijn single ‘Leef’ werd de feesthit bij uitstek en is inmiddels goed voor ruim 60,000 stuks en dus 3 dubbel platina. Het gelijknamige album staat inmiddels 78 weken in de Ultratop albums charts en is goed voor goud.

André wilde zijn duizenden Vlaamse fans dan ook bedanken en hoe kan dat beter dan met een fantastisch kerstalbum. Met ‘Kerst Met André Hazes’ zorgt hij alvast voor de gezelligste soundtrack bij de mooiste periode van het jaar. André en zijn team van schrijvers trokken naar Spanje om daar prachtige nieuwe kerstliedjes te schrijven. ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’ en ‘De Mooiste Tijd Van Het Jaar’ zijn alvast pareltjes geworden, die meteen de kerstsfeer oproepen. André brengt ook een ode aan zijn vader, André Hazes Sr. met een mooie nieuwe versie van ‘Met Kerst Ben Ik Alleen’ uit 1982.

advertentie