Gloednieuwe radiostudio’s van Qmusic en Joe officieel geopend

Opening Radiostudios
© Medialaan

Vanaf vandaag zenden radiozenders Qmusic en Joe uit vanuit hun gloednieuwe, hoogtechnologische radiostudio’s in het gebouw van MEDIALAAN – de Persgroep Publishing in Vilvoorde.

De Qmusic- en Joe-dj’s openden vandaag samen met Kris Vervaet, CEO MEDIALAAN – de Persgroep Publishing, An Caers, directeur radio, en Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde, feestelijk hun nieuwe werkplek. Met de radiostudio van Qmusic in de inkomhal en die van Joe in de middengang zijn ze voor bezoekers van Medialaan 1 meteen te horen en te zien.

De nieuwe radiovloer neemt 1200 m² in beslag en er zullen elke dag een 100-tal mensen werken. Het gaat om 6 gloednieuwe studio’s en 2 videoproductieruimtes. Hierdoor is het mogelijk om allerhande types van audio- en videocontent te maken, naast de dagelijkse Qmusic- en Joe-uitzendingen.

Er is ook een nieuwe plek waar artiesten komen optreden met state-of-the-art technologie voor optimale geluidskwaliteit. De radiovloer kreeg de naam ‘Sound Park’ mee, “een speeltuin voor alles wat audio en video betreft”, licht An Caers toe.

advertentie