10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 maart 2024

Kato en Tom Dice bundelen krachten in The Starlings

The Starlings
© Universal Music

The Starlings is een nieuwe band bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut. Twee singer-songwriters bundelen hun krachten en passie voor muziek én voor elkaar.

Ze brengen rootsy popmuziek, met een akoestische feel & harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die op een wijze de val & hoogtepunten van de liefde en het leven belichten.

Tom Dice kan al terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven. Hij was succesvol met singles als ‘Lucy’, ‘Utopia’, ‘Sunlight’, ‘Il nous faut’, ‘Out at Sea’ en ‘Me & my guitar’. Hij vertegenwoordigde België voor Eurosong 2010 en eindigde zesde. Hij deed al het voorprogramma van oa. Taylor Swift en Tom Odell, en speelde in de Nederlandse showtempel Paradiso. 

Kato begon haar carrière in 2011, waar ze tweede werd in Idols. Ze bracht 2 albums uit met Sony Music, en bracht enkele singles uit als ‘Flamingo’, ‘Dancing on my own’, ‘Morning Light’ en ‘Justify’. Ze won ‘Zomerhit 2011’ met haar single ‘The Joker’. 

The Starlings brengen hun eerste single ‘Mine’ uit. Ze spelen op 15 januari 2019 in het voorprogramma van Andy Burrows in het Nederlandse Melkweg.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today