Win tickets voor de ophefmakende thriller ‘The Prodigy’

0
The Prodigy
© AKA Agency

De ophefmakende thriller ‘The Prodigy’ komt op 27 maart in de Belgische bioscoopzalen. Wij geven 10 duo’s de kans om hun griezelmoment van het jaar te beleven!

De film, met in de hoofdrollen Taylor Schilling en Jackson Robert Scott moest na een eerste testscreening al meteen worden aangepast omdat het publiek te hard begon te gillen. “Doordat mensen nog steeds herstellende waren van wat ze zojuist gezien hadden, misten ze de daaropvolgende dialoog, waardoor de scène erna opnieuw gemonteerd moest worden”, aldus regisseur Nicholas McCarthy.

The Prodigy vertelt het verhaal van de 7-jarige Miles, die zich steeds merkwaardiger gaat gedragen. Zijn moeder (Taylor Schilling) vermoedt dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt.

Trailer

Win één van de 10 duotickets

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor ‘The Prodigy’. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: In welk jaar bracht regisseur Nicholas McCarthy zijn eerste film uit en welke was de titel van die film?
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 22 maart 2019.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here