Dorien Reynaert binnenkort zwanger?

Dorien Reynaert
@DPG Media

Dorien Reynaert is gelukkig getrouwd met Robin. Samen runnen ze een eventbureau en de enige discussies die er soms zijn, gaan over het professionele. “Normaal als je als koppel nauw samenwerkt,” klinkt het bij de actrice die we kennen van De Buurtpolitie en tegenwoordig Familie.

Maar Doriens mama en oma werden al op jonge leeftijd moeder en zij zetten hun (klein)dochter onder druk om ook snel aan kinderen te beginnen. “Ik wil heel graag oma worden,” spreekt Doriens mama Nadine uit in Story. “Omdat ik een jonge grootmoeder wil zijn. en Dorien is al dertig intussen. Ik was 19 toen ik aan kinderen begon, mijn moeder 20.”

Maar Dorien Reynaert bijt van zich af: “Jullie hadden niet zo’n druk leven.” Maar mama Nadine herinnert haar dochter aan een belofte die ze maakte. “Je had ons beloofd om aan kinderen te beginnen zodra je getrouwd was. we zijn al anderhalf jaar verder,” lacht Nadine in het weekblad.

En ook Dorien Reynaert wil er uiteindelijk snel werk van maken. “Eerlijk? Ik wil het achter de rug hebben want ik kijk echt niet uit naar die pijnlijke bevalling. Zou zo’n baby eigenlijk niet kunnen groeien in een soort aquarium in onze living,” vraagt de actrice zich al lachend af.

advertentie