9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Jaak Van Assche heeft goed nieuws Familie-kijkers

Foto: VIER

Jaak Van Assche was ietwat geaffronteerd toen de oudere acteurs geweerd werden van de opnameset in Familie toen de coronacrisis losbarstte. Toen was immers nog niet duidelijk dat luttele dagen later álle opnames voor de populaire VTM-serie zouden worden stilgelegd.

“De makers willen wellicht niet verantwoordelijk zijn als er iets fout zou lopen. Wij zitten namelijk in de categorie die makkelijk sterft, als ik de statistieken mag geloven,” lacht de 79-jarige acteur in Dag Allemaal.

Van Assche geeft toe dat hij het in het begin inderdaad wat betuttelend vond, maar intussen beseft hij wel dat het nodig was. “Ik ben vooral blij dat ik opnieuw perspectief heb,” kijkt de acteur vooral naar de toekomst.

De acteur heeft immers zijn teksten gekregen voor zijn personage ‘Alfons’ in Familie en zijn rol wordt zeker niet kleiner. “Deze week hebben wij zelfs al een online lezing,” klinkt het enthousiast bij Jaak Van Assche. De makers van Familie hadden hem trouwens meteen op het hart gedrukt dat ‘Alfons’ niet zou verdwijnen, geeft de acteur toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today