Temptation-verleider Christophe brak net voor opnames met vriendin

Temptation Island - Christophe
@VIJF

Christophe zien we momenteel aan het werk als verleider in Temptation Island. De 23-jarige ‘Tarzan’ uit Wuustwezel dankt die bijnaam anderen. “Zo zou ik mezelf nooit noemen,” aldus Christophe in Dag Allemaal.

Christophe geeft in het weekblad toe dat hij iemand is die zich altijd beter voelt in een relatie. “Op mijn zeventiende had ik mijn eerste serieuze relatie van een aar, nadien eentje van drie jaar en vlak voor Temptation Island was ik ook nog anderhalf jaar samen met een meisje,” aldus Christophe. “En ja, als single profiteer ik van het goeie leven, maar in een relatie ben ik bijna altijd trouw. Daar probeer ik me echt aan te houden,” aldus Christophe.

Zijn meest recente relatie kwam net voor zijn avontuur in Temptation Island ten einde. “Onze relatie was doodgebloed,” aldus Christophe in Dag Allemaal. “En ik ben nog niet klaar om mij echt te settelen, dus heb ik er een einde aan gemaakt. Toch was het geen makkelijke beslissing. Ik heb me nadien echt down gevoeld,” onthult Christophe. En toen hij nadien zag dat ze verleiders zochten voor Temptation Island heeft hij zich in een opwelling kandidaat gesteld.

advertentie