10 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 november 2021
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 november 2021

Andy Peelman heeft boodschap voor zijn echtgenote: “Het hangt van de goesting af”

Andy Peelman
Foto: Photo News

Buurtpolitie-acteur Andy Peelman is fervent racer. In zijn vrije tijd vind je Andy dan ook heel vaak terug op één of ander racecircuit. Zijn liefde voor racen en wagens gaat zover, dat Andy ook ambassadeur is van Porsche. 

“Ik vind dat een leuk merk, maar ik kan ook een ferme Audi, Mercedes of BMW appreciëren. Het hangt gewoon van het moment en de goesting af. Misschien wordt mijn volgende auto wel iets anders. Op dat vlak ben ik echt een domme mens. Een slimme mens koopt een Skoda Superb Break, een zeer degelijke auto en is voor een paar jaar op zijn gemak. Gewoon niets speciaals, maar een wagen die je brengt waar je moet zijn en daarbij nog zeer veel ruimte biedt. Maar ik wil méér van een wagen. Transportmiddelen in het algemeen zijn mijn guilty pleasure”, vertelt Andy over zijn passie voor wagens in Primo.

Het zal je dan ook niet verwonderen dat Andy zelf ook een aantal wagens heeft. Maar liefst 4 wagens staan er op de oprit van Andy. Maar Andy zijn liefde voor transportmiddelen gaat ver, want ook een quad, een boot en een Vespa behoren tot de eigendommen van ‘De Buurtpolitie’-acteur. “Ik doe niks liever dan een toertje met mijn vrouw op de Vespa als het goed weer is”, aldus Andy. Echtgenote Tine weet wat haar te wachten staat!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today