28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Ann Pira: “Hij ging met mijn zus aan de haal”

Ann Pira
Foto: VRT

De zomer is in het land en dat wil zeggen dat we het even zonder onze favoriete soaps ‘Familie’ en ‘Thuis’ moeten stellen. Dat wil ook zeggen dat we even geen Ann ‘Nancy’ Pira meer zien op onze televisie.

In Story blikt ze terug op haar allereerste vakantiejob die ze heeft gedaan als 17-jarige. Ze ging aan het werk in bloemenwinkel ‘De Vijf Seizoenen’ in Antwerpen. Een job die ze altijd graag heeft gedaan.

“De zaakvoerder was bevriend met mijn zus en op een dag stond hij bij ons aan de deur. Hij had dringend iemand nodig om bloemen te kuisen en boeketten te draaien. Mijn zus was toen niet thuis en toen heb ik hem uit de nood geholpen”, vertelt Ann over hoe de bal aan het rollen is gegaan.

En dat verhaal kreeg nog een leuk staartje. Want Ann bleef niet alleen plakken in de bloemenwinkel, ze bleef ook plakken aan Peter. De twee werden een koppel.

“We zijn eventjes een koppel geweest, maar op een bepaald moment besloten we om uit elkaar te gaan. We pasten toch niet zo goed bij mekaar en toen is Peter een relatie begonnen met mijn zus. Dat was even pijnlijk, maar ik had snel door dat ze voor elkaar gemaakt waren. En de dag van vandaag zijn ze nog altijd samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today