17 °C Antwerpen, BE
maandag 21 september 2020
17 °C Antwerpen, BE
maandag 21 september 2020

Bart Kaëll profiteert van afwezigheid van Luc Appermont

Universal Music Belgium

Bart Kaëll zingt op nieuwe single ‘Laat Me Liggen’, maar heeft het drukker dan ooit! Heeft dat misschien te maken met de afwezigheid van Luc Appermont nu die een hele week in Gert Late Night zit? In ieder geval profiteert Bart ervan om net deze week een nieuwe single uit te brengen.

Voor zijn deelname aan ‘Liefde voor muziek’ ging Bart Kaëll de voorbije maanden grasduinen in het werk van collega-artiesten die eerder al deelnamen aan het muziekprogramma. Zijn bewerking van de Belle Perez klassieker ‘El Mundo Bailando’ werd in Bart’s versie ‘Ik Moet Je Nog Wat Zeggen’ een stevige radiohit.

Bart nam ook het werk van The Dinky Toys onder handen. ‘The Sweetest Hangover’ werd in een tekstbewerking van Bart zelf ‘Laat Me Liggen’. Een titel die alvast niet van toepassing is voor Bart. Door het enorme succes van de theatervoorstellingen met Luc Appermont, ‘Intiem’, die overal in het land voor volle zalen zorgt, heeft de zanger het drukker dan ooit. Ook de song ‘Vlucht over zee’ is te vinden op het album ‘Onwaarschijnlijk mooi’.

Van Bart Kaëll is op Top Act/Universal ook net het album ‘Vlaamse Klassiekers – 40 hits’ verschenen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today