16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Het Vlaams Muziekfeest trakteert op gratis volksfeest met 15 topartiesten!

Vlaams Muziekfeest
© House Of Entertainment

Het Vlaams Muziekfeest trakteert op een gratis dorps- en volksfeest met 15 topartiesten, waaronder Christoff, De Romeo’s, Lindsay, Luc Steeno, Gene Thomas, Willy Sommers, Swoop,… Na de 50.000 bezoekers van vorig jaar, wordt het deze zomer nog straffer!

“Vorig jaar dachten we dat we aan ons plafond zaten met 50.000 bezoekers in de verschillende dorpen en steden, maar 2018 wordt voor het Vlaams Muziekfeest nog straffer, dankzij de samenwerking met House of Entertainment. We beginnen 29 juni in Mol en eindigen 13 shows later, op 15 september in Begijnendijk. We doorkruisen de Vlaamse steden en gemeenten, en we verrassen het publiek met 6 topartiesten per show. Voor het eerst zijn ook Willy Sommers, Luc Steeno, Gene Thomas, John Terra en Christoff van de partij op het Vlaams Muziekfeest, een volksfeest dat we deze zomer opnieuw gratis aanbieden aan het publiek”, zegt organisator en Kempenaar Mario Verbeek enthousiast.

Elke editie van het Vlaams Muziekfeest is goed voor zes verrassende topartiesten en dit jaar hebben we, voor de zesde editie, de medewerking van 15 absolute kleppers: Christoff, John Terra, Willy Sommers, Luc Steeno en Gene Thomas zijn er voor het eerst bij. Lindsay, Swoop, Johan Veugelers, Dennie Damaro, Rene Redley, Gino Verano, Gilles Simoens, Yves Segers en Sasha & Davy vervolledigen de line-up.

Alle data en info over het Vlaams Muziekfeest vind je op www.vlaamsmuziekfeest.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today