15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Jacky Lafon: “Dat gaat de sfeer alleen ten goede komen”

Foto: DPG Media

De fans van Jacky Lafon kunnen alvast beginnen uitkijken naar 2023. De zangeres en actrice trekt dan het land rond met haar eigen show ‘Zo Dankbaar’. En daar kijkt ze heel erg naar uit.

“Het concept van de show is simpel: we gaan zingen, dansen, lachen… kortom even alle problemen vergeten. Mensen hebben meer dan ooit behoefte aan veel humor”, zegt Jacky in Het Belang van Limburg.

Geen avondshows in grote theaterzalen, Jacky kiest er voor om het klein en intiem te houden en ook in de namiddag, wat toch een opvallende keuze is.

“Twee keer een uur vol show! Ik heb al in veel culturele centra opgetreden, maar nu kiezen we voor locaties waar mensen ook nog uitgebreid kunnen consumeren. Dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Ik ben altijd een meisje van het volk geweest en wil die sfeer ook bekomen tijdens die namiddagen.”

Een belangrijke voorwaarde voor haar shows was ook de ticketprijs. “Ik wou absoluut betaalbare tickets. Ik werk al 55 jaar voor jonge en iets minder jonge senioren, en ik wil hen niet opzadelen met peperdure kaartjes omdat ze het meest trouwe en dankbare publiek zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today