8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Johan Veugelers zorgt voor een beetje Temptation Island in de Vlaamse Showbizz

johan veugelers
© Johan Veugelers

Johan Veugelers heeft een nieuwe song geschreven met een niet alledaags thema als onderwerp: een one night stand. “Herkenbaar voor iedereen en ludiek,” zegt sympathieke Johan. Op zijn nieuwe single ‘One Night Stand’, die vrijdag 2 maart uitkomt, laat hij alvast niet veel aan de verbeelding over!

Of Johan Veugelers zijn Anja ontmoet heeft tijdens een one night stand, weten we niet.  Feit is dat Johan in de liefde van één nacht de nodige inspiratie vond voor zijn nieuwe single.  Of wat dacht je van het volgende scenario: de avond voor je huwelijk beleef je een passionele nacht met een knappe man.  Achter blijkt die man de burgemeester te zijn die je in de echt verbindt… Auwch!!

Zanger en accordeonist Johan Veugelers – de liefde voor zijn accordeon is er allesbehalve één van één nacht –  vond het onderwerp dankbaar genoeg om er een liedjestekst aan te wijden.  Met een aflevering van Temptation Island op de achtergrond en zijn vriendin Anja in gedachten, kwamen de woorden als vanzelf en voor hij het wist, had Johan de tekst voor zijn nieuwe single bij elkaar gepend!

Misschien vloeide de tekst zo vlot uit zijn pen omdat Johan spreekt als ervaringsdeskundige.  “Goh, ik was vroeger wel voor een one night stand te vinden,” steekt de sympathieke Vlaamse Nederlander van wal.  “Maar laat het ons zo stellen.  Sinds kort denk ik maar zo: waarom zou je een bloem voor één nacht plukken als je thuis een heel boeket hebt staan,” besluit hij lachend.

In elk geval speelt Johans ‘boeket’ (zoals hij ‘zijn’ Anja zo lyrisch beschrijft) een prominente rol in de videoclip van het nummer.  Maar in tegenstelling tot de clip, blijft Anja haar Johan in het dagelijkse leven ook na één nacht wel toegewijd en trouw.  “Er zitten een paar verrassende wendingen in de video’, zegt Johan. ‘Maar dat zullen de fans de komende dagen nog wel ontdekken,” lacht hij geheimzinnig

‘One Night Stand’, de nieuwe single van Johan Veugelers is vanaf 2 maart 2018 als download verkrijgbaar op iTunes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today