12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 mei 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 mei 2023

Margriet Hermans gaat viraal: “een idee van mijn dochter”

Margriet Hermans gaat viraal: “een idee van mijn dochter”

Foto: DPG Media

Tiktok is een populair medium onder jongeren om leuke filmpjes de wereld in te sturen, vaak vergezeld van een dansje met een vooraf bedachte choreografie.  Diverse wereldsterren en influencers gebruiken de app om er hun leukste video’s te posten. Sinds kort mogen we Margriet Hermans, die ondertussen 68 lentes jong is, aan dat rijtje toevoegen. Hoe dat komt, vertelt ze ons in TV Familie.

“Na mijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ en daaropvolgend mijn nieuwe bekendheid bij het jongere publiek, was ik nog op zoek naar een manier om hen te bereiken”, licht Margriet toe. “Op een dag kwam mijn dochter Celien met het idee om een Tiktok-filmpje op te nemen op de tonen van ‘Lekker blijven hangen’, een remake van het nummer ‘She’s after my piano’ van 2 Fabiola uit ‘Liefde voor Muziek’. Ik verzon er een dansje bij en lanceerde de hashtag ‘doehetmargrietje’. In geen tijd waren er massa’s likes en shares, mensen die mij nadeden. Ik vind het geestig”, verklaart Margriet.

Dat ze zo de kans krijgt om jonge mensen aan te spreken, maakt het voor haar extra leuk. “Blijkbaar ben ik door dat dansje nu populair bij de jeugd en dat vind ik enorm fijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today