14 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Nathalie Meskens: “Ik hoorde alleen ratten en kakkerlakken”

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Toen Nathalie zich nog niet had gesetteld en nog volop van het leven genoot trok ze als backpakker naar Zuidoost-Azië om te reizen. Haar budget was beperkt, maar dat hield haar niet tegen.

“In Cambodja kon je logeren in houten bungalows op een rivier voor amper 5 dollar per nacht. Er stonden een bed, een toilet en een fan (ventilator). ’s Nachts kon ik niet slapen door het lawaai van de ventilator. Toen ik hem afzette, was er plots die stilte. En dat ik dan allemaal hoorde? Ratten en kakkerlakken”, zegt ze vol afschuw in Nina. Nathalie sliep de hele nacht niet en stond al gepakt en gezakt om half 6 ’s morgens op straat in de hoofdstad van Cambodja.

Buiten genieten van haar gezin, staan er ook professionele projecten op de planning. Ze onthult een paar van haar plannen.

“Vanaf september kom ik weer op tv. In oktober wil ik mijn tweede single uitbrengen en in 2023 een album. Daarna wil ik heel graag op tournee gaan.”

Nathalie lanceerde vorige maand haar allereerste single en de verwachtingen zijn toch hoog gespannen bij Meskens. “Ik hoop vooral dat het een zomerplaat wordt. Het nummer is autobiografisch en gaat letterlijk over een zomernacht: de avond waarop ik mijn partner heb ontmoet. Nadim is dan ook superfier op het nummer. En ik moet toegeven: hij was heel streng bij het maakproces. Bij versie 135 voelde ik zelf: hm, ik ben er nog niet en kon hij dat heel goed benoemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today