15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 3 augustus 2021
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 3 augustus 2021

Phil Kevin: ‘Dit wordt een ambiancekraker!’

Phil Kevin
© Jeroen D'Havé

Carnaval is de periode van het jaar waarin alles kan én alles mag! Naast de opvallende kostuums, de carnavalstoeten, de confetti en de serpentines is muziek een wezenlijk onderdeel van het carnavalsgebeuren en dat is ook Phil Kevin niet ontgaan!

Begin dit jaar dook zanger Phil Kevin de Studio in met zijn echtgenote Elisa. Het resulaat was het duet ‘Ik ben je prooi’. Het nummer scoorde torenhoog in de Vlaamse Ultratop 50 en de clip was vaak te zien op Ment TV.

Hoewel het nummer het nog stees goed doet, was Phil Kevin deze week te vinden in de studio om de opvolger in te zingen. Phil is niet van plan om lang te wachten met de opvolger van ‘Ik Ben Je Prooi’ en daar heeft hij zo z’n redenen voor. “Zonder al te veel te willen verklappen: het nummer is brandend actueel en dat op heel wat vlakken.” Meer wil de Limburgse zanger niet kwijt.

De nieuwe single van Phil Kevin verschijnt binnenkort. Volgens Phil Kevin zal het onmogelijk zijn om bij het horen van het nummer op je stoel te blijven zitten! Dat belooft!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today