7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Repetities ‘Liedjes van Annie’ MG Schmidt gestart

Vorige week zijn de repetities voor de voorstelling “Liedjes van Annie” van start gegaan. De cast, bestaande uit Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam en Sam Verhoeven, ging samen met muzikaal leider Pol Vanfleteren aan de slag met het uitgebreide repertoire van Annie M.G. Schmidt. Rond de vleugelpiano van het Fakkeltheater legden ze samen de basis voor een bijzondere muzikale vertelling. Het resultaat is van 19 oktober tot en met 3 november te bewonderen in de Rode Zaal.

“Liedjes van Annie – Een hommage aan Annie M.G. Schmidt” is de nieuwste voorstelling van Judas TheaterProducties (bekend van “Lelies”, “De Rozenoorlog”, “Iedereen Beroemd” enzovoort). In deze wervelende, muzikale vertelling brengen Maike Boerdam, Lucas Van den Eynde en Sam Verhoeven, begeleid door een driekoppig combo onder leiding van Pol Vanfleteren, een hommage aan Annie M.G. Schmidt. Haar leven vormt de rode draad doorheen het avondvullende programma.

Lucas: “Het is fijn om met deze groep aan de slag te gaan met het legendarische materiaal van Annie. Het is niet alleen een nostalgische reis, maar eveneens het ideale moment om met een frisse blik haar nummers nieuw leven in te blazen.”


Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today