16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Ryan Ricks brengt muzikaal eerbetoon aan schlagerkoningin Laura Lynn

Ryan Ricks
© Universal Music

Met ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ schreef schlagerkoningin Laura Lynn in 2005 Vlaamse muziekgeschiedenis. In een reeks odes aan grootheden uit de Nederlandse en Vlaamse muziekwereld die de Nederlandse trompettist Ryan Ricks momenteel opneemt, mocht dit iconische nummer van Laura dan ook niet ontbreken.

Ryan Ricks, die na 6 jaar stilte dit jaar zijn comeback maakte op Het Schlagerfestival in Hasselt, scoort momenteel met zijn album ‘C’est La Vie’. Maar daarnaast neemt Ryan enkele odes op aan grote namen uit de populaire muziek. Zo nam hij al een nummer van Frans Bauer onder handen, de volkszanger bij uitstek die Ryan trouwens de liefde voor het populaire lied bijbracht. Ook Laura Lynn mocht zeker niet ontbreken.

“Laura ontmoete ik in april op Het Schlagerfestival”, zegt Ryan. “Uiteraard wist ik dat zij een hele grote dame was in Vlaanderen en heel wat onvergetelijke nummers heeft opgenomen. Vandaar dat ik het legendarische ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ ook wou opnemen. Laura heeft het eindresultaat gehoord en is er erg blij mee. Ik hoop dat we binnenkort in Vlaanderen een keer samen op de bühne mogen staan.”

Ryan heeft deze zomer een erg drukke agenda. Maar de trompettist hield eraan om in augustus toch enkele dagen naar Vlaanderen te komen om zijn album verder te promoten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today