7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Samantha Steenwijk verklaart de tegenvallende kijkcijfers van K2 zoekt K3

Foto: DPG Media

Momenteel zien we de Nederlandse zangeres Samantha Steenwijk naast onder andere Natalia en Gert Verhulst in de jury van ‘K2 zoekt K3’. Samantha was meteen enthousiast om samen met enkele andere professionals uit de televisie en-muziekwereld op zoek te gaan naar een perfecte vervanger voor Klaasje Meijer bij K3.

In Vlaanderen wordt het programma druk bekeken, maar in Nederland haalt het programma behoorlijk tegenvallende kijkcijfers. Dat is volgens Samantha aan slechts één ding te wijten. “Het programma staat tegenover ‘The Masked Singer’, het best bekeken programma van Nederland. Bovendien lopen de uitzendingen bij ons enkele weken achter. Dan hebben de echte fans de show al op de een of andere manier op VTM gezien.”

Samantha en Natalia zijn een mooi duo in het programma. Ze geven hun mening, maar brengen die mening in een iets subtieler jasje dan Gordon. Dat Gordon niet zo subtiel is en grof uit de hoek kan komen, dan is voor Samantha prima. “Als programmamakers Gordon casten, weten ze wat er gaat gebeuren Dat is zijn rol. Hij zit daar om zijn mening te geven, al doet hij dat iets minder subtiel dan ik zou doen”, lacht Samantha in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today