32 °C Antwerpen, BE
zondag 9 augustus 2020
32 °C Antwerpen, BE
zondag 9 augustus 2020

Sven Ornelis kondigt afscheid aan: "Ik ben intens dankbaar voor 14 zalige jaren"

Sven Ornelis
Foto: Medialaan

Het is over en uit, Sven Ornelis had zondag best een emomoment tijdens zijn laatste wandeling langs de Dijle in Bonheiden.

Sven kocht een tijdje geleden een huis in Lochristi, liet het verbouwen en verhuist er deze week naartoe. Alle herinneringen aan zijn leven in Bonheiden zijn ingepakt en klaar om naar Lochristi getransporteerd te worden. Eén ding kan hij helaas niet meenemen: het wandelpad naast de Dijle. En dus nam hij zondag afscheid van een omgeving waar hij vele duizenden kilometers gewandeld heeft.

“Ik ben intens dankbaar voor 14 zalige jaren De laatste wandeling langs de Dijle. 10000den kilometers heb ik hier gestapt. In alle seizoenen, in elk soort weer, met de natuur die altijd anders was. Ik heb alleen gewandeld of met vrienden. Soms was ik happy, soms had ik de blues, ik heb hier gelachen en gehuild. Het waren prachtige jaren in Rijmenam en omstreken. Nu wandel ik een andere richting uit. Hopend op even mooie tijden, evenveel geluk, evenveel kilometers in de natuur. Ik heb er veel goesting in maar ga het hier zeker ook missen. Ik ben intens dankbaar voor 14 zalige jaren”, schreef Sven Ornelis op Instagram.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today