20 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021
20 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021

Tatyana Beloy in stemmencast animatiefilm ‘Trouble’

Voor de nieuwe, knotsgekke animatiefilm ‘Trouble’ leenden enkele bekende Vlamingen hun stem aan de geanimeerde figuurtjes

In dit hondsdolle avontuur komt de rotverwende viervoeter Trouble – vertolkt door niemand minder dan Peter Van de Veire – op straat te staan en maakt hij kennis met het échte hondenleven. Na een tijdje wordt hij in huis genomen door de jonge, getalenteerde zangeres Zoë waaraan Tatyana Beloy haar stem leent. Ten slotte treedt de Antwerpse rapper Tourist LeMC heel even in de voetsporen van Snoop Dogg, die in de originele versie de stem van een stoere Dobermann insprak. Tourist LeMC kan je 8 november trouwens terugvinden in het Sportpaleis in Antwerpen voor zijn grootste show ooit.

Synopsis: Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante familie bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. De vrolijke viervoeter belandt in een knotsgek avontuur in de stad met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt een getalenteerde zangeres Trouble onder haar hoede, tot de familie van de barones hem vindt. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today