19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

VIER verrast dit voorjaar met 7 nieuwe programma’s

VIER Voorjaar
© VIER

Het voorjaar van VIER wordt er eentje om duimen en vingers bij af te likken.  Naast heel wat vertrouwde programma’s, verrast de zender dit voorjaar ook met maar liefst zeven nieuwe programma’s!

Met de onthullende docureeks Ex-Gangster, de nieuwe fictiereeks Gent West, het verrassende Karen maakt een plaat en de veelbelovende Leeuwenkuil (met vijf topondernemers) bouwt VIER in 2018 verder aan een breder en herkenbaarder zendschema met evenveel nieuwe programma’s naast vaste afspraken van maandag tot donderdag met nieuwe seizoenen van het hartverwarmende Hotel Römantiek, en ook Topdokters, Bartel in het Wild en de knotsgekke studio-show Control Pedro.

Nog helemaal nieuw dit voorjaar: De Boxy’s, Grillmasters en Nieuwsjagers. De avontuurlijkste tv-show van Vlaanderen, De Mol, slaat deze keer toe in Mexico terwijl Gert Late Night in Antwerpen terug aan boord gaat van de Evanna. VIER brengt ook nieuwe seizoenen van Stukken van Mensen, Huizenjagers, Komen Eten en ’t Is Gebeurd.

Naast de vaste voetbalafspraak elke vrijdag, zaterdag en zondag met Sports Late Night, gaat de bal na de zomer ook elke dinsdag live aan het rollen op VIER met de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa in de Champions League.

Ook de nieuwe docureeks De Ambassade en de nieuwe reeks Schatten van Mensen zijn er dit najaar op VIER, samen met seizoenen van De Rechtbank, Niveau 4, Bake Off Vlaanderen, De Sollicitatie en De Slimste Mens ter Wereld. Daar bovenop zet VIER in 2018 ook in op het weekend, in het najaar onder meer met een geheel eigen versie van de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld: Dancing with the Stars. In deze uitdagende glossy tv-show bundelen Vlaamse celebrity’s hun energie met professionele danspartners. VIER brengt Dancing with the Stars op geheel eigen wijze naar Vlaanderen. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Of de celebrities nu hun beste moves uit freestyle, modern of jazz demonstreren, de jury verwacht niets minder dan het niveau van een vette videoclip. Technische hoogstandjes, heerlijke dansmoves, communicerende lijven, star quality, maar bovenal: tonnen emotie. Na acht afleveringen weten we welk koppel de jury en kijkers thuis het meest heeft kunnen verleiden.

Programmadirecteur Annick Bongers: “Onze ambitie? Een brede programmamix aanbieden op zoveel mogelijk schermen. Ongedwongen, complexloos, zelfrelativerend en liefst verrassend. Dat is waar we voor gaan. We blijven wroeten, zoeken en telkens nieuwe grenzen opzoeken bij VIER om ze nadien te kunnen verleggen. Goed blijven luisteren naar wat de mensen zeggen en tegelijk vertrouwen op je buikgevoel. En oog hebben voor kwaliteit.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today