9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Zijn laatste dagen Aster Nzeyimana als sportverslaggever geteld?

Foto: VRT

We kennen hem allemaal als verslaggever van sport en voetbal op Eén maar sinds kort is hij ook te zien als één van de presentatoren van ‘The Greatest Dancer’.

Een nieuwe carrièrewending dus die zich volledig afspeelt in de entertainmentsector, zo vragen vele mensen zich af? Maar Aster is meteen heel duidelijk.

“Nee, ben je gek? Ik kom juist van het WK Voetbal. Het was episch om in een voetbalstadion te zitten en de eer te hebben om die matchen te mogen beschrijven”, vertelt hij openhartig aan Story.

Hij wil niet moeten kiezen tussen beide, dat is duidelijk. “Voetbal is mijn oudste passie, ik zou dat nooit achterwege willen laten. Extra Time ook niet. Dat is het voordeel van op de VRT werken, ik kan combineren. Ik zal nooit alleen sport doen, maar ook nooit alleen maar entertainment”, geeft hij mee aan Story.

We zullen hem dus nog niet meteen volledig moeten missen in de sportwereld maar ondertussen verovert hij wel de Vlaamse harten met zijn prestaties als presentator van één van de grote shows de momenteel op tv te zien zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today