Andreï Lugovski vergiftigd: toestand kritiek!

2
Andrei Lugovski
© Jeroen D'Havé

Andreï Lugovski ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.  De Oostendenaar van Wit-Russische afkomst kreeg thallium toegediend, een bestanddeel van rattenvergif. Het parket van West-Vlaanderen opende een gerechterlijk onderzoek.

Wanneer Lugovski het gif zou binnen gekregen hebben, is niet duidelijk.  Sinds eind vorig jaar ligt de zanger in het ziekenhuis; zijn toestand is zorgwekkend.  Het parket bevestigt dat er nog geen verdachten werden aangehouden maar onthoudt zich verder van alle commentaar.

De zangcarrière van Andrei Lugovski startte in 2007 met zijn deelname aan Idool.  Hij eindigde als derde.  Ondertussen bracht hij een handvol albums uit en stond hij op het podium met ondermeer Christoff, Johnny Logan en Will Tura.

advertentie

2 REACTIES

  1. Dit is toch vreselijk, zo een lieve collega .
    Vanuit Nederland wensen we Andreï heel veel sterkte en dat hij er alsjeblieft maar snel bovenop zal komen en de walgelijke dader in de kraag gevat wordt .
    Ik zeg, levenslang geven zo een smeerlap !

  2. hoe kan men zo een lieve man ,zoiets aan doen ,wie zoiets doet ,is niet alleen strafbaar ,maar heefd ze ook niet allemaal op een rij ,je moet wel heel gek zijn ,om zoiets te doen ,hopelijk komt Andrei,er door ,maar dan nog ,als de dader of daderes gesnapt word ,die mag een hele tijd achter de tralies ,wij wensen hem hopelijk een spedig herstel ,dat hij mag terug omen onder de levenden <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here