Bouw een Oktoberfest-feestje bij je thuis! (afgelopen)

0
Oktoberfest
© Universal/Top Act Music

De Oktoberfest-feesten zijn in Duitsland al jaren een traditie en ook Vlaanderen lijkt stilaan voor de bijl te gaan. Dit weekend kan je in Wieze trouwens terecht voor de Wieze Oktoberfeesten. Universal bracht onlangs een leuke Oktoberfest-verzamelaar uit en wij geven drie exemplaren weg!

De comeback van de enige echte Oktoberfeesten in Wieze krijgen dit jaar extra glans met ‘Oktoberfest’, een dubbel album met maar liefst 47 nummers. De traditionele Oktoberfest-classics, de leukste Duitse en Tirolerhits plús de grootste drink-, feest- en polonaise hits uit onze contreien zorgen voor een feestcompilatie zonder weerga!

Win deze verzamelaar!

Uiteraard ben jij wel voor een stevig feestje te vinden en wil je het album maar wat graag in huis hebben! Wel, we hebben goed nieuws voor je, want wij mogen 3 exemplaren kado geven. 

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: in welk jaar én waar werd het eerste Oktoberfest gehouden?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 31 oktober 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here