Win 1 van de 5 VIP TICKETS voor Neil Diamond & CCR Tribute in Oostende ( Afgelopen )

0
CCR Diamonds
© Rocket België

Zaterdagavond 12 mei wordt Kursaal Oostende ondergedompeld in een sfeer van Amerikaanse country, blues en rock n’ roll! Met de Creedence Revival Band op de affiche van THE BEST OF staat de allerbeste tribute band op het podium die het legendarische geluid van John Fogerty evenaart. De tophits van de Amerikaanse rockband CCR spreken tot de verbeelding : Proud Mary, Bad Moon Rising, Who’ll Stop The Rain, I Put A Spell On You… smullen van klassiekers die eind jaren 60 en begin jaren 70 de hitlijsten domineerden.

Het eerste deel van THE BEST OF, een show vol nostalgische herinneringen is weggelegd voor Diamonds on the Rocks. Deze weergaloze Neil Diamond-tribute band is sedert enkele jaren goed voor tot in de nok gevulde theaters. Sluit je ogen en I am… I said, Song Sung Blue, Cracklin’ Rosie en Sweet Caroline brengen je helemaal in de sfeer van een Hot Summer Night, één van de meest memorabele albums uit de muziekgeschiedenis.

Rock n’ Roll & Nostalgie troef in Kursaal Oostende!

THE BEST OF brengt je een avond met alleen maar hits. Twee maal een uur genieten van muziek die elke muziekliefhebber zal bekoren. En jij kan er als VIP naartoe! Dat betekent 2 toegangskaarten, parkingkaart, 3 consumpties/persoon en meet & greet! Bezorg ons voor zaterdagavond 20u een antwoord op onderstaande vraag en misschien verwelkomen wij je wel als één van onze vip’s!!!

Welke Rosie bezong Neil Diamond in één van zijn wereldhits?

  • Sweet Rosie
  • Cracklin’ Rosie
  • Sugar Rosie

Mail ons jouw juiste antwoord via info@entertainment-today.be met je naam en misschien geniet jij wel van THE BEST OF en de klassiekers van Neil Diamond en Creedence Clearwater Revival!  Winnaars worden persoonlijk verwittigd en bekend gemaakt op onze website op zondag 6 mei.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here