Nieuwe single Gers Pardoel brengt de zomer naar je toe

0
Gers Pardoel
© CNR Records

Vlaanderens meest geliefde Nederlandse stem, Gers Pardoel, is terug met een nieuwe plaat: ‘Zomer’!

Met ‘Zomer’ weet Gers Pardoel samen met Jayh een echte zomerhit af te leveren. De warme stem en vrolijke melodieën laten je meteen wegdromen en verlangen naar de zomer. 

Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met ‘The Opposites’ op de single ‘Broodje Bakpao’. Zijn grote doorbraak kwam enkele jaren later met de single ‘Ik Neem Je Mee’ en ‘Bagagedrager’. De liefde van het Vlaamse publiek werd nog groter toen Gers Pardoel deelnam aan Liefde Voor Muziek. Sindsdien is het succes alleen maar gegroeid.

Na het uitbrengen van zijn derde album ‘Voor M’N Kids’, die goed was voor goud, de 5- wekelijkse livecovers voor Q-music, het benefietconcert in The Qube en de Lotto-Arena- concerten is Gers Pardoel weer terug met een nieuwe single ‘Zomer’ featuring Jayh.

Op 23 maart staat Gers Pardoel in de Lotto Arena met zijn show ‘Vuurwerk’. Tickets kopen kan op www.teleticketservice.com. Zijn nieuwe single is als download en via streaming verkrijgbaar.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here