Doornroosje 2.0 start ticketverkoop

0
© Tom Bergs

Enkele weken geleden vond in Theater Elckerlyc de première plaats van de Deep Bridge-musical ‘Doornroosje’, waarin Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem schitterden als respectievelijk Doornroosje en knappe prins. Deze zomer al vindt de show zichzelf opnieuw uit, met extra decors en komen ze naar de Koningin Elisabethzaal. De ticketverkoop is alvast gestart.

Tijdens de shows in Antwerpen, Hasselt en Gent kwamen al 15.000 mensen kijken naar de sprookjesmusical. De reacties waren unaniem lovend. De cast voor de zomershows blijft min of meer ongewijzigd. Min of meer inderdaad, want Thomas Van Goethem krijgt immers twee vrouwen om wakker te kussen. Zo moet Tinne Oltmans voor sommige shows verstek laten gaan omdat zij op dat moment ook op tournee gaat met Ghost Rockers. Helle Vanderheyden neemt de rol over. Vanderheyden zal in september trouwens nogmaals als Doornroosje te zien zijn in de show ‘Er was eens…’ in de Lotto Arena.

Prinsessenkorting op ZOO Antwerpen

Wie een ticket voor de shows in de Koningin Elisabethzaal bestelt, kan meteen twee vliegen in één klap slaan. Op vertoon van hun ticket voor ‘Doornroosje’ krijgen de bezoekers aan de kassa van ZOO Antwerpen immers niet minder dan 20 % korting op een dagticket. De perfecte manier dus om wat zaken te combineren. Van een prinsessenkorting gesproken…

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here