Milow heeft gasboete aan zijn been!

0
Milow
© Medialaan/Qmusic

Woensdagavond nam zanger Milow na zijn Sunset Concert bij het Q-Beach House een frisse duik in de zee.  Honderden fans volgden zijn voorbeeld en dat was niet naar de zin van de Oostendse politie, die de zanger een gasboete gaf.

Ruim 9000 mensen waren woensdagavond naar Oostende afgezakt om er op het strand nabij het Q-Beach House te gnieten van het Sunset Concert van Milow. Milow bracht er een aaneenschakeling van zijn grootste hits in wat hij  ‘Een soundtrack voor deze mooie zonsondergang’ noemde.

Tijdens zijn laatste nummer ‘Dance On The Ocean’ deed hij zijn schoenen uit. “Iedereen die mee wil zwemmen, kom maar mee”, riep hij. Terwijl de band verder speelde, liep Milow het strand op, en dook hij – met zijn kleren aan – de zee in. Honderden toeschouwers sprongen hem achterna.

Wat voor de fans een onvergetelijk moment was, vond de Oostendse politie ‘onverantwoord. “Het is na zeven uur verboden om in zee te gaan omdat er geen redders meer aanwezig zijn. Deze situatie kon uit de hand gelopen zijn,” aldus politiecommissaris Carlo Smits.

Milow mag zich intussen aan een gasboete verwachten evenals Q-presentator Vincent Fierens. Zijn collega Sam De Bruyn ging tot kniehoogte in het water voor een selfie met Milow, maar ontsnapt aan een boete. Ook de honderden fans die in zee gingen, gaan vrijuit omdat ze onmogelijk te identificeren zijn.

Bij Qmusic zitten ze verveeld met het incident. Het filmpje van de duik werd gisteren van de site gehaald en op de radio werd er niet over gesproken. “Het was een impulsief moment, inge­geven door de artiest, ontstaan door de tropische hitte en de euforie na het fantastische optreden”, zegt woordvoerster Anja Peleman. “Voor de volgende concerten zullen we nog meer rekening houden met alle mogelijke, ook onverwachte en impulsieve, scenario’s. In nauwe samenwerking met de diensten van de stad Oostende.”

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here