Nieuwe nummer één voor Frans Bauer!

Frans Bauer
© Jeroen D'Havé

Na een week op twee stunt Frans Bauer alweer met nummer 1 en verdringt zowaar Eels van de koppositie in de Ultratop hitparade in Vlaanderen. Opnieuw op nummer één nadat zijn album ‘Levenslied’ al meer dan vijf weken in de top 3 staat… weinigen hebben het hem voorgedaan! In de nationale lijst pakt hij een mooie derde plaats.

“Als het zo doorgaat moet ik me nog tot Belg laten naturaliseren” grapt Frans in een eerste reactie. “Je maakt liedjes in de hoop dat mensen ze leuk vinden. Als je fans en de neutrale luisteraar je dan bekronen met een nummer één in de officiële hitlijst van Vlaanderen kan je alleen maar dankbaar zijn. Het zijn immers mijn fans en zovele Vlamingen waartegen ik oprecht en nederig zeg : dank je wel”.

‘Levenslied’ van Frans Bauer bevat volkse liedjes die mensen blij maken en waarmee hij terug gaat naar datgene waarmee het voor hem allemaal begon: het levenslied dat een vertolking is van dat wat we meemaken in het dagelijkse leven. “Het is de creatieve, productionele kwaliteit en vooral de taal die Frans spreekt en zingt die dit album zo doet verkopen,” aldus Hugo Foets, Frans’ manager in België.

Tour De Frans

Frans Bauer heeft z’n liefde voor Vlaanderen nooit onder stoelen of banken gestoken en is de volgende weken in Vlaanderen te zien met zijn succesvolle theatertour. “Tour de Frans” zal 30 april en 1 mei halt houden in Kursaal Oostende. Later in juni staat Frans in Antwerpen en Hasselt. Alle info via www.tourdefrans.be.

advertentie